Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Studenten Zadkine Veiligheidsacademie helpen en vertellen bij Veiligheidsdag Nissewaard op zaterdag 14 oktober

Veiligheidsdag van Nissewaard

Weet jij welke veiligheidsdiensten er dag en nacht klaarstaan om anderen te helpen en onze Veiligheid te garanderen? Duik in de wereld van veiligheid op de spectaculaire Veiligheidsdag van Nissewaard, waar ook de studenten van Zadkine Veiligheidsacademie hun jaarlijkse bijdrage leveren. Voor de 7e keer ondersteunen onze studenten de organisatie en delen zij hun ervaringen over de Veiligheidsacademie.

Scholieren opgelet!

Vind jij het werk van de veiligheidsdiensten interessant? Sta jij graag voor anderen klaar en wil jij ergens aan bijdragen, maar je weet niet goed hoe? Wil jij deel uitmaken van een hechte groep? Bij de stand van de Zadkine Veiligheidsacademie staan onze enthousiaste studenten klaar om alles te vertellen over de spannende opleidingen die de Veiligheidsacademie te bieden heeft. De studenten vertellen wat hen motiveert en waarom zij hebben gekozen voor deze studierichting. Je hoort eerlijke verhalen over vriendschappen, verantwoordelijkheid en trots en hoe een opleiding aan de Veiligheidsacademie ze heeft gemaakt tot de zelfverzekerde studenten die ze zijn geworden. Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar de Zadkine stand op het bruisende Havenplein/Oostkade in Spijkenisse. Dit is jouw kans om alles te weten te komen, je passie te volgen en een opleiding of carrière in de veiligheid te starten!

Wat kan je nog meer verwachten?

Ontmoet verschillende instanties en organisaties die dag in dag uit werken om jouw veiligheid te garanderen, niet alleen in je eigen buurt, maar overal! Kom kijken bij de helden van de brandweer en de politie en maak kennis met Bumper de Politiehond. Ontmoet de mensen van Reinis, Waterschap Hollandse Delta, Dierenambulance, Douane, Defensie en nog veel meer! De verschillende veiligheidsdiensten komen in actie en laten tijdens demonstraties zien hoe heldhaftig hun werk kan zijn. Wil jij weten of jij fit genoeg bent voor een opleiding of baan in de veiligheidsbranche? Wij testen jouw fitheid ter plaatse! Voor de kleinste bezoekers staat er een gigantische opblaasbaan klaar voor eindeloos speelplezier!

Is dit alles?

Uiteraard zijn er nog veel meer organisaties die zich inzetten voor een veilige maatschappij. Maak kennis met Staatsbosbeheer, Het Rode Kruis, Securitas, Stichting JOZ, Stichting Veilige Steden, Burgernet, ROC Zadkine en EHBO-vereniging Spijkenisse. Ook zij staan voor je klaar met waardevolle informatie en handige tips!

Mis dit unieke evenement niet! Laat je meenemen in de wereld van veiligheid. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op deze spectaculaire dag! Tot dan!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan