Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Een warm welkom bij het 100 dagen Hospitality programma

  • Rotterdam, 08 september 2023, 14:03
  • Geschreven door Redactie

In Jeugdtheater Hofplein is op woensdag 30 augustus het startschot gegeven van het nieuwe schooljaar voor alle eerstejaars studenten van de colleges Horeca, Travel & Leisure, Dienstverlening & Facility en Brood & Banket.

De jaaropening is een onderdeel van het ‘100 dagen Hospitality’ programma van deze vier colleges. Dit programma omvat diverse evenementen die speciaal worden georganiseerd voor eerstejaars studenten om hen een warm welkom te bieden. Het laatste onderdeel van dit programma zal in december plaatsvinden. 

Met inspirerende sprekers als de Hakaman (rugbyspeler en presentator) en Wouter Verkerk (spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid) werden er onderwerpen behandeld als teambuilding, gastvrijheid en ondernemerschap. Na een heerlijke lunch volgde het middagprogramma dat in het teken stond van kennismaken met de opleiding, docenten maar vooral ook met elkaar.

Perry van Milt, Directeur HTFB: Bij Zadkine leiden we op voor beroepen in de hospitality en gastvrijheid. ‘Je welkom voelen’ staat hierbij centraal en dat begint bij zelf het goede voorbeeld geven. Dat is de reden dat wij een uitgebreide ‘100 dagen Hospitality programma’ hebben bij ontwikkeld. We geven studenten hiermee een goed begin van hun studie bij Zadkine en zien we dit als hun eerste stap naar een carrière in de hospitality.

De introductieperiode werd gister afgesloten met een zeskamp en een gezamenlijke barbecue, georganiseerd door docenten en studenten. Volgende week starten onze eerstejaars met hun reguliere lessen. We hopen dat ze met veel plezier terugkijken op het mooie en warme welkom bij Zadkine, en samen gaan we er een fantastisch schooljaar van maken.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan