Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Zadkine Studenten Team An Open Book wint ManpowerGroup Ready for Work Award 2023 in Istanbul

  • Rotterdam, 21 juli 2023, 10:23
  • Geschreven door Redactie

Onze studenten van het Businesscollege Zadkine tweetalig hebben de ManpowerGroup Ready for Work Award 2023 gewonnen met An Open Book, een innovatieve boekenlegger gemaakt van ongebruikt hout. 

An Open Book gelooft  in de kracht van duurzame oplossingen. Wij geven ongebruikt hout een nieuwe bestemming en maken er boekenhouders van te maken die ongelooflijk nuttig zijn om ieders leeservaring te verbeteren. Door hout een nieuw leven te geven, verminderen we afval en dragen we bij aan een groenere toekomst en maken we ieders leeservaring beter!

De ManpowerGroup 'Ready for Work' Award erkent die teams die tijdens de competitie het best vaardigheden op het gebied van werkgereedheid hebben opgebouwd. Het winnende team zal bekwaamheid, sympathie en drive tonen, welke allemaal een integraal onderdeel zijn van leerbaarheid. Daarbij moet hun project deze kwaliteiten in anderen koesteren en inspireren. Leerbaarheid is een belangrijk onderdeel van werkgereedheid. Het betekent het verlangen en het vermogen om te groeien en je vaardigheden aan te passen om inzetbaar te blijven gedurende je hele werkzame leven.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan