Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Yvonne Eijkenaar nieuwe directeur Zadkine Business College

  • Rotterdam, 07 juli 2023, 11:34
  • Geschreven door Redactie

Yvonne Eijkenaar zadkine goede school business college

Yvonne Eijkenaar wordt per 1 september 2023 de nieuwe directeur Zadkine Business College Rotterdam. Yvonne Eijkenaar volgt Peter Speekenbrink op, die deze functie hiervoor vervulde en per 1 januari 2024 met pensioen gaat. Yvonne is al vanaf november 2021 werkzaam binnen het Zadkine Business College als adjunct directeur.

'Vanaf november 2021 werk ik bij Zadkine Business College, na ruim 37 jaar bij Albeda te hebben gewerkt. De overstap was voor mij een heel bijzondere stap. In 2014/2015 werkten we als directies vanuit Zadkine en Albeda al samen en hebben we een missie en visie geformuleerd. Van daaruit ontwikkelen zowel Zadkine als Albeda hun huidig onderwijsconcept.

Ik ben enorm blij dat ik de gelegenheid krijg om vanuit de functie van directeur Zadkine Business College de reeds ingezette koers voort te zetten en door te ontwikkelen naar flexibel en attractief onderwijs. Dit in co-creatie met het bedrijfsleven, studenten en samen met de directie, het MT en alle collega’s binnen Zadkine.

Jan Lokker, lid College van Bestuur Zadkine: ‘Ik ben erg blij met de benoeming van Yvonne als opvolgster van Peter die na ruim 32 jaar bij Zadkine gewerkt te hebben in januari van zijn pensioen gaat genieten. Ik ben ervan overtuigd dat Yvonne de koers die het Business College heeft ingezet met haar enthousiasme, kennis van de sector en haar uitgebreide netwerk vol overgave voortzet.'

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan