Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Student Company of the Year: Zadkine wint!

  • Rotterdam, 25 mei 2023, 09:57
  • Geschreven door Redactie

Dinsdag 23 mei 2023 was de landelijke finale voor Student Company of the Year 2023 in het Beatrix theater in Utrecht. In de categorie MBO was Zadkine vertegenwoordigd met 3 Student Companies: An Open Book, Cap-it en YumMe.

Studenten richten tijdens Student Company in teams een eigen bedrijf op en runnen dit één schooljaar. Ze verdelen o.a. functies, brainstormen over een product of dienst, maken een ondernemingsplan en gaan ook echt verkopen.

Na het insturen van hun company reports werden alledrie de bedrijven beoordeeld op hun stand, hun sales skills en natuurlijk hun pitch tegenover een deskundige jury in een vol theater. Na een spannende pitchronde van hoog niveau werd An Open Book unaniem uitgeroepen tot Student Company 2023 en zal Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Istanbul van 11 t/m 14 juli. Daar zullen ze de strijd aanbinden met Student Companies vanuit heel Europa voor de Europese titel (gen-e.eu). Daarnaast werd hun product door Delta Airlines uitgeroepen tot meest innovatieve product in hun categorie. We wensen Gerben, Sophia, Sidney en Ilhaan heel veel succes in de Europese finale. 

De dames van Cap-it zijn heel eervol op een derde plek geëindigd. Ook Anne, Isabella, Mila en Mizhaely van harte gefeliciteerd met deze plek op het podium. 

Ook YumMe heeft zich op dit podium kranig geweerd, helaas geen ereplaats maar een hele goede prestatie ook voor hen. 

Een hele succesvolle dag waarbij Zadkine zich van zijn meest ondernemende kant heeft laten zijn. Dank aan jong ondernemen en Worldwide JA voor deze geweldige mogelijkheden voor jonge ondernemers om hun kwaliteiten te laten zien. 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan