Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Interview met docent Jeffrey van Hilst voor Geweldig Rotterdam

  • Rotterdam, 19 april 2023, 14:48
  • Geschreven door Redactie

Docent Jeffrey van Hilst heeft een interview gegeven voor de campagne Geweldig Rotterdam. De campagne ‘Geweldig Rotterdam’ zet in op een fijnere stad voor iedereen. Zonder messen, zonder geweld, een plek waar iedereen zich veilig, gezien en gewaardeerd voelt.

Docent Jeffrey houdt zich voornamelijk bezig met digitalisering en innovatie in het praktijkonderwijs bij het Zadkine Logistiek College. Zo wil Jeffrey het onderwijs inclusiever maken: ‘Iedereen leert anders. Sommigen lezen liever, sommigen kijken liever, weer anderen luisteren liever. Door middel van muziek en bepaalde TikTok-achtige benadering van video’s, kan je ervoor zorgen dat iedere student kan studeren'.

Jeffrey vertelt in het interview: "Op school ben je gelijk, hetzelfde als iedereen. ‘Wat je gedaan hebt interesseert me geen reet, je moet gewoon aan de slag en presteren. Wij maken afspraken, en als je die niet nakomt, even goede vrienden, maar dan moet je de gevolgen dragen. Ik heb met die harde maar liefdevolle en eerlijke benadering nog nooit te maken gehad met uitstromers en afvallers. Ik laat hen ook afspraken met mij maken. Soms vergeet ik expres een afspraak om te checken of ze mij zullen aanspreken op de afspraak die ze met mij hadden, zonder boos te worden, zonder een mes te trekken, zonder angst te voelen. Ik geef dan ruimhartig toe dat het mijn fout is, en vertel hen dat fouten maken menselijk is. Zo leer je ze ook hoe de grote mensen wereld werkt en dat fouten maken mag.’

Het hele interview met Jeffrey van Hilst lees je op geweldigrotterdam.nl.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan