Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Dennis Cruyen neemt afscheid als directeur Facilitair, Huisvesting & Vastgoedmanagement bij Zadkine

  • Rotterdam, 06 maart 2023, 09:56
  • Geschreven door Redactie

Dennis Cruyen, directeur Facilitair, Huisvesting & Vastgoedmanagement (FHVGM), vertrekt per 1 juni 2023 na een periode van meer dan 4 jaar bij Zadkine. Hij zet zijn carrière voort als Directeur Huisvesting & Facilitaire Zaken bij Fontys Hogeschool in het zuiden van Nederland.

Wie Cruyen opvolgt is nog niet bekend. De komende periode start het proces voor opvolging.

Aniel Ramawadh, lid College van Bestuur : "Ik ben dankbaar voor de enorme inzet van Dennis. Hij heeft de huisvestingsopgave van Zadkine in beeld gebracht, een huisvestingsstrategie opgesteld, deze vertaald naar concrete plannen en heeft grote stappen gezet in de uitvoering. Ik wens Dennis veel succes in zijn volgende carrièrestap". 

Dennis Cruyen: “Met een ‘groos’ gevoel, zoals we in Rotterdam zeggen, kijk ik terug op mijn 4 jaar bij Zadkine. Trots op het team wat er staat en alles wat er met elkaar bereikt is. Niet alleen de basis op orde maar met de kennis en kunde vanuit onze expertise iets willen en kunnen toevoegen om het onderwijs van (over)morgen beter te gaan ondersteunen. Dankbaar voor de fijne samenwerking, niet alleen binnen Zadkine en met onze externe relaties, maar zeker ook in de samenwerking met Albeda voor het Techniek College Rotterdam. Nu op naar een nieuwe uitdaging in de wereld van het HBO. Ik ben nieuwsgierig en heb ook hier erg veel zin in.”

Wij wensen Dennis alle goeds in zijn nieuwe functie.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan