Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Unieke samenwerking tussen de gemeente Rotterdam en Zadkine Veiligheidsacademie 

  • Rotterdam, 08 februari 2023, 15:06
  • Geschreven door Redactie

Directeuren Miriam Harika, Handhaving van gemeente Rotterdam en Robert Merkx van Zadkine Veiligheidsacademie formaliseerden op 7 februari een unieke samenwerking. 

De gemeente Rotterdam en Zadkine Veiligheidsacademie startten op 7 februari jl. een unieke samenwerking met het doel nieuwe handhavers te werven voor een veilig, schoon en bereikbaar Rotterdam. Hiervoor is de overeenkomst voor het traineeship Handhaver Toezicht en Veiligheid ondertekend. Trainees krijgen een contract aangeboden en volgen gedurende één jaar een traineeship tot handhaver. Zadkine Veiligheidsacademie verzorgt het opleiden, examineren en diplomeren in gezamenlijkheid met de afdeling opleidingen van gemeente Rotterdam. Later in het jaar haakt Albeda Veiligheidscollege aan als partner in deze samenwerking.

Bij deze samenwerking worden de lessen deels bij Zadkine Veiligheidsacademie en deels bij IBT, het opleidingscentrum van gemeente Rotterdam, gevolgd. Het voordeel van deze manier van opleiden is dat trainees direct de theorie in de praktijk toepassen tijdens de stageperiode in een van de handhavingsteams van gemeente Rotterdam. De eerste groep trainees startte vrijdag 27 januari jl. en later dit jaar volgen meer klassen.

Het tekenmoment was een feestelijke bijeenkomst met beide begeleidende teams en de trainees, die nu al een hecht en gepassioneerd team vormen. Wij wensen hen veel succes toe!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan