Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

MBO-Digitaal conferentie 2023 bij Zadkine met keynote speakers Lodewijk Asscher en Özcan Akyol

  • Rotterdam, 23 januari 2023, 13:41
  • Geschreven door Redactie

Op donderdag 26 en vrijdag 27 januari aanstaande is Zadkine, samen met het Grafisch Lyceum en de Zadkine 010 Event Academie, de trotse gastheer en organisator van de 47ste MBO-Digitaal conferentie.

Voor deze conferentie worden op donderdagochtend 70 CvB-leden en het managementteam MBO van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap verwacht. Zij gaan, samen met de voorzitter Digitaliseringsimpuls, Lodewijk Asscher, bespreken op welke wijze er invulling kan worden gegeven aan de digitaliseringsimpuls in het middelbaar beroepsonderwijs. Na dit ochtendprogramma start de conferentie voor de collega’s van de andere MBO-instellingen in Nederland met o.a. een rondleiding door het Grafisch Lyceum, waar digitalisering zeer nadrukkelijk een centrale plaats heeft gekregen binnen het onderwijs.

Om 17.00 uur spreekt Lodewijk Asscher op het Zadkine Evenementenplein als keynote en geeft een terugkoppeling van de resultaten van de ochtend. Na het diner krijgen de gasten een wervelende presentatie van Meneer Megens, Leraar van het Jaar en rekenmeester.

Op vrijdag 27 januari worden er vanaf 09.00 uur ongeveer 200 collega’s van de verschillende mbo-instellingen in Nederland verwacht. Zij worden ontvangen op het Zadkine Evenementenplein en gaan dan naar het Hofpleintheater. Daar krijgen ze een presentatie van Zadkine en aansluitend zal keynote-speaker Özcan Akyol (Eus), schrijver, televisiepresentator en columnist, vanuit zijn kritische blik een gepassioneerd verhaal presenteren over het beroepsonderwijs. Daarna gaan de deelnemers uiteen naar 32 workshops verdeeld over vier rondes. Om 16.00 uur wordt de conferentie afgesloten met een borrel in de foyer van het Hofpleintheater.

3e jaars Zadkine studenten van het Dienstverlening & Facility College, Niveau 4, verzorgen op donderdag de lunch, de borrel en het diner. Op vrijdag verzorgen ze de ontvangst en de lunch.

Helaas is inschrijven voor de conferentie niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor meer informatie, kijk op de website van MBO-Digitaal.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan