Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Zadkine Werkt, Fast Forward! Festival

  • Rotterdam, 28 november 2022, 11:13
  • Geschreven door Redactie

Donderdag 24 november vond het Zadkine Werkt, Fast Forward! Festival, plaats. Een event waar studenten van het Zadkine Business College werden voorbereid op hun stage en de arbeidsmarkt. Het festival was onderdeel van het onderwijsprogramma en vakoverstijgend voor Nederlands, Loopbaan & Burgerschap. 

Op de informatiemarkt - toegankelijk voor alle Zadkine studenten - konden studenten in gesprek gaan met diverse organisaties zoals Nuffic, SBB, Tempoteam, Young MKB Rotterdam, UWV Eures, UWV, Power4Talent, Gemeente Rotterdam en de Belastingdienst. Daarnaast waren er voor studenten van het Business College workshops en een collegetour, georganiseerd in samenwerking met diverse partners zoals FNV, Young & United en LifeAfterSchool. 

Tot groot enthousiasme van onze studenten was Emms van de band Broederliefde aanwezig om te vertellen over zijn carrière als artiest en de weg die hij hier naartoe heeft afgelegd. Ook DJ/Producer ZeroDix en Aymen van artiestenmanagementbureau SPEC. kwamen langs om hun ervaringen met de studenten te delen. Dit festival slaagde erin op een laagdrempelige manier de nieuwe generatie te enthousiasmeren en helpen met hun start op de arbeidsmarkt. 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan