Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Zadkine benoemt Jan Lokker tot lid College van Bestuur

  • 04 februari 2022, 10:59
  • Geschreven door Webredactie

Jan Lokker treedt per 1 mei 2022 toe tot het College van Bestuur van Zadkine.

Lokker werkt sinds 2015 bij het ROC Da Vinci College, in het begin als directeur Techniek en Media en de laatste jaren als lid College van Bestuur. Lokker startte zijn carrière in het middelbaar beroepsonderwijs bij het Albeda College, eerst als directeur ICT en Facilitair, en later als directeur van de Horeca en Toerisme opleidingen.

Hans Gennissen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zadkine : “We zijn als Raad van Toezicht blij dat Jan Lokker’s ervaring en achtergrond perfect aansluiten bij wat Zadkine nodig heeft om verder te ontwikkelen tot het ROC van de toekomst. Digitalisering in het onderwijs en een leven lang ontwikkelen staan hoog op de agenda, en we hebben daar nu ook een compleet team voor in het College van Bestuur.”

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan