StudieMatch
Zoeken
Menu

Corona-update 14 januari 2022

  • 14 januari 2022, 20:51
  • Geschreven door Webredactie

Het kabinet heeft zojuist heel mooi nieuws bekend gemaakt: we mogen vanaf volgende week weer helemaal open. We zijn als Zadkine extra blij met deze versoepeling, omdat we weten dat veel van onze studenten veel last hebben van de huidige maatregelen.

We gaan nu druk aan de slag met het inroosteren van alle lessen op school. Het kan per opleiding verschillen wanneer de lessen op school weer beginnen. Studenten ontvangen daar snel meer informatie over van de eigen opleiding. We raden studenten aan om de email en het eigen rooster goed in de gaten te houden.

Wel heeft het kabinet aangeven dat het onderwijs alleen helemaal open kan als iedereen in de school verplicht een mondkapje draagt. Vanaf volgende week geldt dat ook in de klas en tijdens vrijwel alle andere onderwijsactiviteiten.