StudieMatch
Zoeken
Menu

Zadkine en Abbink UTS gaan logistieke samenwerking aan

  • 22 december 2021, 10:13
  • Geschreven door Webredactie

Logistiek dienstverlener Abbink UTS heeft na een uitgebreide selectieprocedure de Europese aanbesteding gewonnen met betrekking tot verhuisdiensten (logistiek) voor Zadkine.

Met het afsluiten van deze overeenkomst heeft Zadkine het vertrouwen dat zij voor de komende jaren een betrouwbare partner heeft voor het verder professionaliseren van haar facilitaire en huisvesting organisatie. In de samenwerking, die voor maximaal 6 jaar is aangegaan, staan klantfocus, ketenregie, eigenaarschap, gastvrijheid en innovatie centraal.

Daarnaast is afgesproken dat Abbink UTS zich ook in gaan zetten voor het onderwijs door bijvoorbeeld gastdocentschap en het creëren van stagemogelijkheden voor de mbo-studenten van onder andere het Logistiek College van Zadkine.

Mourad Lamrini, opleidingsmanager bij het Zadkine Logistiek College “Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Abbink UTS waarbij we in co-creatie vorm kunnen gaan geven aan innovatief onderwijs. Keep it moving.”

Cock van der Hulst, Commercieel Directeur van Abbink UTS: “Zadkine en Abbink UTS delen de passie om de dienstverlening voor de klanten continu te verbeteren, en om daarin succesvol te zijn staat partnerschap centraal.”