Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Marloes de Vries voorzitter College van Bestuur Zadkine

  • 14 oktober 2021, 09:30
  • Geschreven door Webredactie

Marloes de Vries is de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur bij Zadkine. De Vries volgt Philippe Raets op die bij Avans Hogeschool aan de slag is gegaan.

De Vries was al sinds november 2018 lid van het College van Bestuur binnen Zadkine. Daarvoor heeft zij gedurende haar carrière in het middelbaar beroepsonderwijs diverse functies bekleed bij meerdere onderwijsinstellingen.

Hans Gennissen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zadkine: “Als Raad van Toezicht hechten we veel waarde aan de huidige stabiliteit en continuïteit, zowel in bestuurlijk als in strategisch opzicht. Sinds haar komst naar Zadkine in 2018 als lid van het College van Bestuur, heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige stabiliteit. Zij is een ervaren bestuurder die Zadkine en alle colleges goed kent en een groot en relevant netwerk heeft. Zij heeft verstand van en hart voor onderwijs, is daadkrachtig en in staat om mensen 'mee' te krijgen. Wij zijn dan ook verheugd dat zij als voorzitter de ingezette lijn verder gaat versterken.”


Over Zadkine
Zadkine is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo), educatie en volwassenenonderwijs (vavo). We leiden onze studenten op tot flexibele, pro-actieve en trotse professionals. Wij bieden iedere student de beste kansen om zich te ontwikkelen, afgestemd op eigen ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We trekken hierbij samen op met werkgevers, bedrijven en instellingen in de regio.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan