StudieMatch
Zoeken
Menu

Sylvia Pors benoemd als directeur HRM bij Zadkine

  • 27 augustus 2021, 09:16
  • Geschreven door Webredactie

Sylvia Pors start per 1 oktober 2021 als directeur HRM bij Zadkine. Zij volgt Jamila Eddini op, die een overstap heeft gemaakt naar de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland.

Sylvia Pors is sinds 2017 directeur HRM bij de eveneens in Rotterdamse gevestigde onderwijsinstelling STC Group. Daarvoor bekleedde ze diverse HR- en leidinggevende functies in het bedrijfsleven.

“Samen met het HRM team gaan we verder bouwen aan de zaken die in gang gezet zijn. Bij STC Group heb ik met heel veel plezier samengewerkt met mijn collega’s, het CVB, de OR, en alle netwerkcontacten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook binnen Zadkine gaat lukken. Ik ben een open persoon, nieuwsgierig en leergierig. Verder kijk ik graag vooruit en hou ik van dynamiek, positieve energie en ‘samen de klus klaren’. In de samenwerking vind ik verbinding, vertrouwen en humor erg belangrijk, zowel met mijn team, als met de collega’s in de organisatie”.

Aniel Ramawadh, lid van het College van Bestuur van Zadkine: “Wij zijn blij met de benoeming van Sylvia Pors als directeur HRM en kijken uit naar haar komst. Met haar bewezen expertise op het HRM gebied en persoonlijke kwaliteiten hebben wij alle vertrouwen in een goede samenwerking binnen Zadkine.”