StudieMatch
Zoeken
Menu

Philippe Raets vertrekt bij Zadkine

  • 13 juli 2021, 13:58
  • Geschreven door Webredactie

Philippe Raets heeft zijn vertrek aangekondigd bij Zadkine. De voorzitter van het College van Bestuur neemt na 4 jaar afscheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 september start Philippe als voorzitter van het College van Bestuur van Avans Hogeschool, dat locaties heeft in Breda, Den Bosch, Tilburg en Roosendaal.

Philippe: “Ik ben trots dat ik 4 jaar lang bestuursvoorzitter mocht zijn van Zadkine. Ik kijk terug op een boeiende en enerverende periode, waarin we samen mooie dingen voor elkaar hebben gekregen in Rotterdam. Ik heb het als een warm bad mogen ervaren. Zadkine staat op de schouders van alle 1800 medewerkers die iedere dag voor de organisatie aan de slag gaan. Dat is haar kracht. En daarom heb ik onverminderd vertrouwen in de toekomst van Zadkine.”

Hans Gennissen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zadkine: “De afgelopen jaren heeft Philippe een belangrijke rol vervuld en mooie resultaten behaald. Zadkine is gestaag gegroeid in aantallen studenten en de betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie is mede door zijn inzet sterk gestegen. Zadkine staat weer op de kaart in Rotterdam, de regio en het land. We zijn een veelgevraagde en geziene partner aan gesprekstafels. We zijn Philippe daar dan ook erg dankbaar voor.”

Vanaf 1 september a.s. zullen de voorzitterstaken worden waargenomen door het huidige CvB-lid van Marloes de Vries. Over de verdere invulling van het College van Bestuur naast de huidige leden Marloes de Vries en Aniel Ramawadh wordt de komende periode nagedacht.