StudieMatch
Zoeken
Menu

Jaarverslag 2020: 'Samen maken we Zadkine'

  • 22 juni 2021, 22:29
  • Geschreven door Webredactie

Het geïntegreerde jaarverslag 2020 van Zadkine is nu beschikbaar. Het jaarverslag geeft niet alleen inzicht in onze cijfers, maar bevat ook mooie verhalen van studenten en medewerkers en geeft goed weer wat we allemaal samen bereikt hebben.

De resultaten van onze creatieve manier van werken mogen er zijn. In ons jaarverslag staan verschillende voorbeelden. Mooie verhalen over hoe zeer onze studenten hun docenten waarderen. Hoe de diplomakandidaten van 2020 Zadkine verlieten zonder achterstanden op te lopen door corona. Hoe we een dikke voldoende kregen van de onderwijsinspectie. Hoe tevreden onze medewerkers zijn en hoeveel studenten kozen voor een opleiding van Zadkine.

Samen kregen we deze resultaten voor elkaar. We zijn dan ook enorm trots op onze studenten en medewerkers. Het ‘samen’ zochten we bewust op. In consultatiesessies, live events, taakgroepen en in werkgroepen. Nooit eerder hoorden we zo vaak ‘ik mis mijn klasgenoten’ en ‘ik mis mijn collega’s’. Hopelijk verandert dit snel en zijn we weer écht samen. Want dit jaar bleek duidelijker dan ooit: samen maken we Zadkine.

Lees het complete jaarverslag van Zadkine over 2020.