StudieMatch
Zoeken
Menu

Zadkine start podcast over het mbo: 'live vanuit de Pink Room'

  • 20 april 2021, 10:08
  • Geschreven door Webredactie

Deze week is Zadkine gestart met een nieuwe podcastserie over het mbo. Een serie uitzendingen waarin actuele én onderbelichte onderwerpen die spelen in het mbo een uitgebreid podium krijgen. De podcast is bedoeld voor iedereen die professionele interesse heeft in het middelbaar beroepsonderwijs of het (bredere) thema onderwijs, en is te beluisteren via de bekende podcastkanalen.

In uitzendingen van ongeveer 20 minuten gaat presentator Arie Spruit in gesprek met collega’s en experts van buiten de school. In de allereerste aflevering staan we stil bij het meest urgente onderwerp in het mbo: de impact van de coronacrisis op het onderwijs. Vanuit de ‘Pink Room’ studio op de Rotterdamse hoofdlocatie van Zadkine gaat Arie hierover in gesprek met bestuursvoorzitter Philippe Raets en student Naoufal Akhatab, voorzitter van de Zadkine studentenraad. 

Ook de 2e aflevering staat gepland. In deze aflevering staat het onderwerp ‘internationalisering’ op het programma, met als gast projectmanager Danielle Scholtes van Nuffic.

Aflevering 1, en de trailer van de podcast, zijn nu te vinden op alle populaire podcastkanalen, zoals Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Ook is iedere uitzending terug te vinden op het YouTube-kanaal van Zadkine.