StudieMatch
Zoeken
Menu

Ouder info avond

  • 17 februari 2021, 11:25

Online ouderavond Zadkine -  18 februari, 3 maart en 11 maart
Online ouderavond Zadkine -  18 februari, 3 maart en 11 maart

Gaat jouw kind volgend jaar het mbo? En heb jij vragen over Zadkine, het mbo of wat anders? Lees dan verder! Speciaal voor ouders organiseren wij op 18 februari, 3 maart en 11 maart Ouder info avonden. Dit zijn online sessies, dus je kan gewoon vanuit huis meedoen. Het Studiekeuzecentrum heeft alle kennis in huis om je alles uit te leggen en je op weg te helpen. Dus, doe jij ook mee?

Ouder info avond?

Op donderdag 18 februari, woensdag 3 maart en donderdag 11 maart van 19:30 tot 20:15 zijn de online ouder info avonden. Als jij je inschrijft ontvang je van ons een linkje naar Teams, daar kun je dan meedoen met de sessie. Meedoen kan dus heel makkelijk vanuit huis, via je mobiel, laptop of tablet. 

Dit kun jij verwachten tijdens de ouder info avond:

  • Introductie Zadkine
  • Info over het mbo
  • Uitleg over wat het Studiekeuzecentrum voor jou en je kind kan betekenen
  • Antwoord op je vragen
  • Handige tips

Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom op tijd in!