StudieMatch
Zoeken
Menu

Corona update - 9 februari

  • 09 februari 2021, 16:20

Het kabinet heeft de avondklok verlengd tot en met dinsdag 2 maart. Een avondklok betekent dat het verboden is om buiten te zijn tussen 21.00 en 04.30 uur. Door de avondklok zijn er geen praktijklessen meer na 19:00 uur. Check jouw eigen rooster in de Zadkine-app.

Er is een uitzondering voor de al geplande examens: deze examens mogen wel op school worden afgenomen in de avond. Als student kun je dit bewijzen door je rooster en/of de uitnodiging uit je Zadkine mailbox te laten zien. Daarnaast moet je onderweg een ingevulde en ondertekende 'Eigen verklaring' kunnen laten zien. Via deze link kun je het formulier downloaden.

Ook is er een uitzondering voor studenten die in de avonduren stage lopen. Deze studenten kunnen via het stagebedrijf een werkgeversverklaring krijgen. Deze verklaring is nodig om te bewijzen dat je voor je werk, als dat nodig is, ook na 21:00 uur buiten mag zijn. Daarnaast moet je onderweg een ingevulde en ondertekende 'Eigen verklaring' kunnen laten zien.