StudieMatch
Zoeken
Menu

Zadkine-locaties weer open op dinsdag 9 februari

  • 08 februari 2021, 16:26
  • Geschreven door Webredactie

Morgen, dinsdag 9 februari, gaan alle Zadkine locaties weer open. Dat betekent dat praktijklessen en examens die op school gepland stonden morgen gewoon doorgaan.

Vandaag waren onze locaties gesloten vanwege de weersomstandigheden (code oranje). Morgen geldt code geel (waarschuwing, maar geen advies om niet de weg op te gaan). Wel vragen we studenten rekening te houden met de volgende zaken.

Vertrek op tijd
We adviseren studenten die voor hun praktijkles of examen op school moeten zijn adviseren om op tijd van huis te vertrekken. Het openbaar vervoer kan nog last hebben van het winterse weer. Dat kan ook zo zijn voor vervoer met de auto. Houd de eventuele aangepaste reistijden dus goed in de gaten.

Coulanceregeling examens
Tijdens examens geldt een coulanceregeling: tot een half uur na aanvang zullen examenkandidaten alsnog worden toegelaten om aan het examen te beginnen. Buiten dit half uur zal een afspraak moeten worden gemaakt voor een herkansing.

Extra dikke kleding door extra ventileren
De lokalen moeten nog steeds extra geventileerd worden tijdens onderwijsactiviteiten. Door de koude buiten kan ventilatie leiden tot lagere temperaturen. Wij vragen iedereen die aanwezig moet zijn op locatie om hier rekening mee te houden en zich erop te kleden.