StudieMatch
Zoeken
Menu

Zadkine locaties eerder dicht

  • 27 januari 2021, 17:11

Zadkine Benthemplein

Het is de afgelopen dagen erg onrustig in het land en ook in Rotterdam. Er zijn verschillende rellen geweest. Daarom heeft het College van Bestuur uit voorzorg besloten om tot en met vrijdag 29 januari alle Zadkine-locaties te sluiten om 17.00 uur.  Alle onderwijs-activiteiten stoppen om uiterlijk 16.30. Deze maatregel geldt voor alle Zadkine locaties, ook de locaties die buiten Rotterdam liggen. Door eerder te sluiten kunnen studenten en medewerkers naar huis reizen, voordat het eventueel onrustig wordt. 

Lessen of examens die in de avond gepland stonden worden verplaatst naar andere momenten. Houd hiervoor je rooster in de gaten.

Heb jij vragen neem dan contact op met je docent. Werk je bij Zadkine en heb je vragen, neem dan contact op met je leidinggevende.