StudieMatch
Zoeken
Menu

Corona-update voor ouders

  • 05 januari 2021, 08:51
  • Geschreven door Arie Spruit

Het afgelopen jaar heeft veel impact gehad op de wijze waarop uw zoon/dochter les heeft gekregen bij Zadkine. Waar de gebouwen van Zadkine vroeger bruisten van enthousiaste studenten en docenten, waren de gangen en trappenhuizen nu opvallend stil. Net als u en alle studenten kunnen we niet wachten tot het virus is verslagen en we iedereen weer gastvrij kunnen ontvangen.

Tot die tijd houden we ons strikt aan de regels van het RIVM: tot maandag 18 januari zijn onze locaties alleen open voor praktijklessen en examens. Alle overige lessen vinden online plaats. De overheid heeft voor de praktijklessen en examens een uitzondering gemaakt, zodat er geen grote studieachterstanden optreden. We danken u en uw kind hartelijk voor het begrip en het respecteren van alle beperkingen. Wilt u de regels van het kabinet nog eens rustig nalezen, klik dan hier.

We begrijpen dat dit soms tot lastige situaties kan leiden of dat uw kind vragen of extra ondersteuning nodig heeft. De persoonlijke studieloopbaanbegeleider denkt graag met u en uw kind mee. We doen er de komende tijd alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen het onderwijs en de begeleiding krijgt die nodig is. Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er bijvoorbeeld een speciale vakantieschool georganiseerd, waar studenten extra lessen kunnen volgen.

Het kabinet heeft aangegeven dat er op dinsdag 12 januari weer een persconferentie komt over de coronamaatregelen. Zodra duidelijk is welke gevolgen dit heeft voor het onderwijs van Zadkine, leest u dat op onze website.