StudieMatch
Zoeken
Menu

Pop-up performance tijdens Jongerentop010

  • 15 december 2020, 12:46

Zadkine studenten van de opleiding Business and fashion

Samen met honderden Rotterdamse jongeren lieten studenten van het Business College en Beauty & Fashion College vrijdag 11 december hun stem horen tijdens de Jongerentop010. Op diverse locaties, waaronder de Zadkine-locatie Benthemplein in Rotterdam Centrum, gingen zij met elkaar in gesprek over de impact van corona op hun leven.

Tijdens het debat vroegen onze studenten van de opleiding Business and fashion ook aandacht voor het belang van vrijheid. In het kader van 75 jaar vrijheid hebben zij kledingstukken gemaakt, zoals hoodies, mondkapjes, body pieces en grote kragen. Tijdens een pop-up performance begeleid door muziek showden zij hun creaties aan de debatterende jongeren en het publiek in de Centrale Bibliotheek.

Zadkine studenten bij pop-up performance tijdens Jongerentop010