Zoeken
Menu
StudieMatch

Eerste groep studenten sluit project KUNST/WERK af

  • 16 oktober 2020, 15:09
  • Geschreven door Arie Spruit

Eerder dit jaar namen studenten van het Zadkine Startcollege deel aan een inspirerend project dat de school samen met het museum Boijmans van Beuningen heeft opgezet: KUNST/WERK. De samenwerking heeft als doel om mbo-studenten kennis laten maken met de kunst- en cultuursector. En ze tegelijkertijd uit te dagen om na te denken over kunst en creativiteit, én over musea en vergelijkbare organisaties als mogelijke interessante werkgevers.

Vorige week werd het project voor de eerste groep studenten afgerond met een speciaal moment op onze locatie Frankendaal, waar vertegenwoordigers van het Startcollege een grote plaat kregen uitgereikt waarop alle ideeën van de eerste groep zijn uitgetekend. De Rotterdamse samenwerking bevalt beide partijen goed en krijgt later dit schooljaar een vervolg. Dan gaan onder meer studenten van andere opleidingen en locaties een soortgelijk programma volgen. 

Lees ook het eerdere persbericht over het project KUNST/WERK.