Zoeken
Menu
StudieMatch

Perry van Milt nieuwe directeur Zadkine Colleges Brood & Banket, Facility, Horeca en Travel & Leisure

  • 14 oktober 2020, 09:30
  • Geschreven door Arie Spruit

Per 15 oktober 2020 is Perry van Milt aangesteld als nieuwe directeur van de Zadkine Colleges Brood & Banket, Facility, Horeca en Travel & Leisure. Van Milt vervulde deze functie de afgelopen periode al op interim basis bij de vier colleges.

Marloes de Vries (lid College van Bestuur): “Een hele mooie eigenschap van Perry is dat hij eerder kansen dan bedreigingen ziet. Hij neemt de mensen mee, bevraagt ze en luistert goed voordat er weliswaar snel een knoop wordt doorgehakt”.

Van Milt: “Elke dag, óók in deze bijzonder periode, leiden we samen met elkaar op voor het gastvrijheids- en dienstverlenende personeel van de toekomst. Met als achtergrond de gastvrijheidsbranche weet ik als geen ander hoe onze studenten, straks als beginnend beroepsbeoefenaar, dagelijks het verschil kunnen maken voor de gast”.