Zoeken
Menu
StudieMatch

Simone Teeuwen nieuwe directeur Algemene Ondersteuning

  • 07 september 2020, 10:12

Simone Teeuwen - directeur Algemene Ondersteuning Zadkine

Simone Teeuwen is vanaf 12 oktober de nieuwe directeur Algemene Ondersteuning. Simone neemt de baan over van Alwin van Es, die aan het einde van dit jaar heerlijk van zijn pensioen gaat genieten.

Simone aan het woord

“Ik ben gewend te schakelen tussen diverse disciplines. Uiteenlopend van facilitaire dienstverlening, onderwijslogistiek, (administratieve) processen en roostering, tot aan studentwelzijn vraagstukken. Daarnaast denk ik graag breed mee met organisatievraagstukken, ook als die mijn eigen afdeling overstijgen. We moeten immers met elkaar in de keten de samenwerking optimaal inrichten.

Mijn enthousiasme om jongeren goed in hun studie te begeleiden en klaar te stomen voor de arbeidsmarkt én de maatschappij van de toekomst is mijn uiteindelijke doel en staat in al mijn handelen centraal.

Ik kijk ernaar uit om de overstap te maken naar het mbo en om kennis te maken met alle collega’s. Met elkaar gaan we samenwerken om ervoor te zorgen dat het onderwijs en de student zich optimaal ondersteund voelen”. - Simone

Heel veel succes en plezier Simone!