Zoeken
Menu
StudieMatch

Perry van Milt interim-directeur van 4 Colleges bij Zadkine

Perry van Milt is vanaf vandaag interim-directeur van vier Zadkine Colleges; Horeca, Dienstverlening & Facility, Travel & Leisure en het Brood & Banket College. Hij volgt Jeroen Hopmans op, die na een lange carrière binnen Zadkine kiest voor een nieuwe uitdaging buiten de organisatie.

Marloes de Vries, lid College van Bestuur: “We zijn Hopmans zeer erkentelijk voor zijn jarenlange inzet. Met zijn bevlogenheid en enthousiasme heeft hij bijgedragen aan de persoonlijke groei van vele studenten.”

Van Milt is geen onbekende bij Zadkine. Al vijftien jaar vervult hij verschillende functies binnen deze mbo-school. Momenteel is hij opleidingsmanager van het Zadkine Brood & Banket College, waar hij zich met name heeft gericht op ontwikkeling van de samenwerking met partners in het bedrijfsleven.

De Vries: “We zijn blij dat Van Milt tijdelijk deze positie wil innemen. Hij is met zijn achtergrond in de vrijetijdsbranche èn zijn gastvrije persoonlijkheid de ideale kandidaat om deze vier colleges de komende tijd aan te sturen.”

Van Milt: “Ik zet mij graag de komende periode in om ervoor te zorgen dat alle studenten van onze colleges deze onzekere tijden positief afsluiten. Er wordt nu veel gevraagd van iedereen. Het is mooi om te zien hoe flexibel alle collega’s zich inzetten en het online onderwijs vormgeven.”