Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Veghel - Verlengde Noordkade 10-12

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 28 88 / vakschool@zadkine.nl

Bekijk locatie op de kaart
Locatie Zadkine Veghel

Over deze locatie

Centraal gelegen in Brabant, op de plek waar ooit de grootste mengvoederfabriek van Europa stond, is een bijzondere locatie: CHV Noordkade, gelegen aan de oude binnenhaven van Veghel. De machines zwijgen, maar de nieuwe Noordkade laat van zich horen: culturele bedrijven en ondernemers gaan door met mixen en mengen. Cultuur met food. Bedrijfsleven met kunst. Ouderen met jongeren. Maar ook werk en vrije tijd worden samengebracht op deze unieke locatie. 

Deze industriële omgeving is tevens een breed inzetbare evenementen­locatie. Er zijn diverse ruimtes die het perfecte decor vormen voor een congres, beurs, diner, borrel of bedrijfsfeest. De locaties hebben een robuuste en authentieke uitstraling. De originele elementen zoals de ongepolijste muren en dakconstructies, maar ook veel machines zijn intact gebleven tijdens de renovatie. De locaties voldoen geheel aan de eisen van nu, met alle comfort en moderne multimedia- en horecafaciliteiten.

Bereikbaarheid

Veghel is met de auto goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Eindhoven, Helmond en 's-Hertogenbosch. De dichtsbijzijnde bushalte is: bushalte N265. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan