Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Arnhem - Kortestraat 16

Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 28 88 / vakschool@zadkine.nl

Bekijk locatie op de kaart
Locatie Zadkine Arnhem

Over deze locatie

Rozet, in het centrum van Arnhem, is de thuisbasis voor verschillende culturele en educatieve instellingen. De samenballing van bibliotheek, erfgoedcentrum, kunstbedrijf en Volksuniversiteit maakt het tot één van de belangrijkste openbare gebouwen van de stad. De gezamenlijke instellingen stimuleren ontmoetingen tussen Arnhemmers en Gelderlanders uit alle geledingen. Rozet is een plek waar bezoekers kennis, ideeën en inspiratie opdoen en kwijt kunnen. Een plek waar taal, kunst en erfgoed centraal staan. Waar men zichzelf kan ontwikkelen en waar middelen zijn om uitgedaagd te worden. Als huiskamer van de stad maken ze ‘ontmoet, ontdek en ontwikkel’ mogelijk voor alle inwoners van Arnhem en daarbuiten.

Samen met de Arnhemmers en organisaties ontwikkelen ze culturele en educatieve activiteiten dichtbij, in de stad en in de wijken. Hierin komt de kracht van ontmoet, ontdek, ontwikkel met taal, kunst en erfgoed samen. Op welk moment in het leven de bezoeker ook staat, Rozet biedt altijd iets dat aansluit bij de interesses of uitdagingen van dat moment. Rozet ondersteunt bezoekers om de juiste kennis te vinden, iets nieuws. Rozet groeit mee met de maatschappij, op het ritme van de stad en haar omgeving.

Bereikbaarheid

Arnhem is met de auto goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Twente. Dichtbij kan je betaald parkeren bij parkeergarage Rozet, aan de Langstraat 10. Rozet is goed te bereiken met het OV en ligt op loopafstand van treinstation Arnhem Centraal. Bushalte Rozet, Arnhem stopt op het Bartokplein: daar tref je ook het Rozet-gebouw aan.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan