Zoeken
Menu
StudieMatch

Brasserie

Je hoeft maar naar de menukaarten te kijken of je krijgt spontaan trek. In Brasserie In ‘t Oude Noorden kun je heerlijk genieten van een lunch, borrel, koffie of stijlvol diner. Laat je verrassen door prachtige gerechten, bereid met lokale producten. 

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je vanaf 10.00 uur terecht voor een kop koffie of thee met iets lekkers. De lunch is tussen 11.30 en 13.00 uur. Borrelen en dineren kan op woensdag en donderdag.

Vanaf september zijn we weer geopend. 

Lunch

Vers en lokaal, dat is ons uitgangspunt. Onze koffie komt van Man met Bril en het bier van Brouwerij Noordt. Home made en huisgemaakt zie je dan ook vaak terugkomen op onze menukaart. 

Borrel

Rotterdamse oude kaas, een huisgemaakte frambozenlikeur of een kruidige cocktail. Onze studenten serveren een borrel die past bij het seizoen. Met producten uit de buurt. Dat is genieten. 

Diner

Onze gerechten zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, zo lekker. Ze zien er ook nog eens prachtig uit. Een kunstwerk op je bord. Dineren kan in stijl, want je voelt je meteen thuis in onze brasserie.

Locatie en openingstijden

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je vanaf 10.00 uur terecht voor een kop koffie of thee met iets lekkers. De lunch is tussen 11.30 en 13.00 uur. 

Borrelen en dineren kan op woensdag en donderdag. De borrel start om 15.00 uur en voor het diner schuif je tussen 17.00 en 18.30 uur aan. We sluiten om 20.30 uur. 

Reserveer een tafel

Medewerker Brasserie

Wil je een tafel reserveren? Reserveren kan telefonisch of via de mail.