Zoeken
Menu
StudieMatch

Bakkerswinkel

Ook wij zijn weer geopend! Van dinsdag tot en met vrijdag staan onze studenten van het Brood & Banket College samen met mevrouw Mulders klaar van 09:00 tot 16:00 uur in ’t Winkeltje.

Geniet van onze zelfgemaakte eierkoeken, feestelijke gebakjes of broodjes. U kunt ook terecht voor een lekkere smoothie of een of een versgezet bakje koffie. En wilt u ’s avonds iets makkelijks eten, dan hebben wij ook weer onze diepvriessoepen en maaltijden.  

Oh kom er eens kijken!

Ons Winkeltje ligt weer vol met allerlei Sinterklaaslekkers zoals gevulde speculaas en chocoladeletters. Vanaf volgende week zijn onze kerstartikelen verkrijgbaar. Heeft u ook al zin in ambachtelijk gebakken kerststol of andere lekkernijen? Komt u dan snel langs.

Bestellen via de app

Het Zadkine Brood & Banket College heeft zich aangesloten bij Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Iedere vrijdag kunt u voor € 5,00 een verrassingspakket ophalen. Deze pakketten hebben een originele winkelwaarde van € 15,00.

Installeer de Too Good to Go app

Deze pakketten leveren wij uit op vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur aan de achterkant van onze school, de Boekhorststraat 15 in Rotterdam. Meedoen is heel simpel.

  1. Installeer de Too Good To Go app op uw mobiele telefoon.
  2. Plaats uw bestelling.
  3. Reken makkelijk af in de app.

Deze app verbindt u niet alleen met de bakkerswinkel van Zadkine. U ziet ook welke andere winkels en restaurants in uw buurt, aan het einde van de dag eten overhebben. Een makkelijke manier voor u en uw gezin om te strijden tegen voedselverspilling en tegelijkertijd te genieten van lekker eten!