StudieMatch
Zoeken
Menu

Bakkerswinkel

Trek in en lekkere cappucino en een kopje koffie? Van dinsdag tot en met vrijdag staan onze studenten van het Brood & Banket College samen met mevrouw Mulders voor je klaar in ’t Winkeltje.Hier geniet je dagelijks van onze zelfgemaakte eierkoeken, feestelijke gebakjes of broodjes.

Bakkerij door studenten
studenten bakker
Kom naar de bakkerswinkel
Bakkerswinkel
Brood en banket winkel
Bakkerswinkel Benthemplein
Studenten bakkerswinkel
koffie en broodjes

Vers ontbijtje

Je kunt ook terecht voor een lekkere smoothie of een versgezet kopje koffie. En wil je ’s avonds iets makkelijks eten, dan hebben wij ook weer onze diepvriessoepen en maaltijden.  

Geen tijd voor ontbijt? Vanaf 09.00 uur ‘s ochtends staan studenten voor je klaar met koffie en een croissantje. Bezoek ‘t Winkeltje in de centrale hal van onze locatie op het Benthemplein.

Bestellen via de app

Het Zadkine Brood & Banket College heeft zich aangesloten bij Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Iedere vrijdag kun je voor € 5,00 een verrassingspakket ophalen. Deze pakketten hebben een originele winkelwaarde van € 15,00.

Installeer de Too Good to Go app

Deze pakketten leveren wij uit op vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur aan de achterkant van onze school, de Boekhorststraat 15 in Rotterdam. Meedoen is echt heel simpel:

  1. Installeer de Too Good To Go app op je mobiele telefoon.
  2. Plaats je bestelling.
  3. Reken makkelijk af in de app.

Deze app verbind je niet alleen met de bakkerswinkel van Zadkine. Je ziet ook welke andere winkels en restaurants in jouw buurt, aan het einde van de dag eten overhebben. Een makkelijke manier voor jou om te strijden tegen voedselverspilling en tegelijkertijd te genieten van lekker eten!

Locatie en openingstijden

Openingstijden tot en met 30 juni:

Het Winkeltje is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 15:00 uur. 

Feestdagen en vakanties

Het winkeltje is gesloten tijdens schoolvakanties en op donderdag 18 en vrijdag 19 mei vanwege Hemelvaart en maandag 29 mei vanwege Pinksteren