Zoeken
Menu
StudieMatch

Diensten van onze studenten

Zoek je een leuk restaurant in Rotterdam? Organiseer je een teamuitje? Wil je sieraden kado geven aan je moeder of een vriendin? Of wil je jezelf of iemand anders verwennen met een beautybehandeling. Onze studenten maken het mogelijk. Bekijk ons aanbod. 

Restaurant en brasserie

Restaurant en brasserie gesloten

De nieuwe maatregelen hebben ook gevolgen voor onze schoolrestaurants. Alhoewel de schoolrestaurants onderdeel van ons onderwijs zijn, volgen onze restaurants de branche-richtlijnen van het RIVM. Dit betekent wij onze restaurants eerder moeten sluiten. Helaas betekent dit ook dat wij al onze diners en lunches moeten annuleren. En dit vinden wij ontzettend jammer. 

Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij u opnieuw informeren.  

Bakkerswinkel

Onze bakkerswinkel blijft gewoon open. Van dinsdag tot en met vrijdag staan onze studenten van het Brood & Banket College weer klaar in 't Winkeltje waar u terecht kunt voor een lekker belegd broodje of versgezette koffie.

Haarstudio en schoonheidssalon

Toe aan een rustig moment voor jezelf? Of gewoon klaar met je huidige coupe? Onze studenten luisteren naar je wensen en geven je een nieuw kapsel of verzorgen je huid. Welke behandeling je ook kiest: onze studenten laten je weer stralen. Onder begeleiding van een vakdocent gaan ze aan de slag. Maak een afspraak bij een van onze salons. Deze zijn weer open! Wel met aangepaste maatregelen natuurlijk. Let op, telefonisch zijn we nu wel op andere tijden te bereiken. 

Evenement of teamuitje

Organiseer je een evenement of teamuitje? Dat kan bij de Rotterdamse Evenementen Fabriek. Dit is het het evenementenbureau van onze opleiding in de evenementenbranche: Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy). Wat je ook organiseert. Van een diploma-uitreiking tot kerstborrel. Een personeelsuitje of een Jaaropening. Er is veel mogelijk. De Rotterdamse Evenementen Fabriek regelt het. 

De Juwelierswinkel

Op zoek naar een uniek sieraad of horloge? Neem dan een kijkje in de winkel van Vakschool Schoonhoven. Alles wat hier te koop is, is gemaakt door studenten van deze school. De studenten worden hier opgeleid tot goudsmid, zilversmid, juwelier of horlogemaker. 

Locatie
Meester Kesperstraat 10
2871 GS
Schoonhoven

Openingstijden:
De winkel is open op afspraak. Maak een afspraak via e-mailadres juwelierswinkel@zadkine.nl.

Vergaderruimte

Helaas is het nader te bepalen moment niet mogelijk voor bezoekers om bij Zadkine een vergaderruimte te reserveren vanwege het Corona virus. Mocht dit wijzigen, dan zullen we u dit zo snel mogelijk laten weten.