StudieMatch
Zoeken
Menu

Diensten van onze studenten

Zoek je een leuk restaurant in Rotterdam? Organiseer je een teamuitje? Wil je sieraden kado geven aan je moeder of een vriendin? Of wil je jezelf of iemand anders verwennen met een beautybehandeling. Onze studenten maken het mogelijk. Bekijk ons aanbod. 

Restaurant en brasserie

Lunchen, een diner voor twee of 'gewoon' een kopje koffie drinken in Rotterdam? Kom dan gezellig langs in ons restaurant of brasserie en laat je verrassen door de gastvrije service en culinaire kunsten van onze horecastudenten.

Bakkerswinkel

Van dinsdag tot en met vrijdag staan onze studenten van het Brood & Banket College klaar in 't Winkeltje waar je terecht kunt voor een lekker belegd broodje of versgezette koffie. Of kom langs en maak een keuze uit ons ruime assortiment koekjes, chocola of gebak.

Haarstudio en schoonheidssalon

Toe aan een rustig moment voor jezelf? Of gewoon klaar met je huidige coupe? Onze studenten luisteren naar je wensen en geven je een nieuw kapsel of verzorgen je huid. Welke behandeling je ook kiest: onze studenten laten je weer stralen. Onder begeleiding van een vakdocent gaan ze aan de slag. Maak een afspraak bij een van onze salons. 

Evenement of teamuitje

Organiseer je een evenement of teamuitje? Dat kan bij de Rotterdamse Evenementen Fabriek. Dit is het het evenementenbureau van onze opleiding in de evenementenbranche: Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy). Wat je ook organiseert. Van een diploma-uitreiking tot kerstborrel. Een personeelsuitje of een Jaaropening. Er is veel mogelijk. De Rotterdamse Evenementen Fabriek regelt het. 

De Juwelierswinkel

Op zoek naar een uniek sieraad of horloge? Neem dan een kijkje in de winkel van Vakschool Schoonhoven. Alles wat hier te koop is, is gemaakt door studenten van deze school. De studenten worden hier opgeleid tot goudsmid, zilversmid, juwelier of horlogemaker. 

Locatie
Meester Kesperstraat 10
2871 GS
Schoonhoven

Openingstijden:
De winkel is open op afspraak. Maak een afspraak via e-mailadres juwelierswinkel@zadkine.nl.

Optiekwinkel The Pupil

Tijd voor een oogcontrole of ben je op zoek naar een nieuwe bril? In de optiekwinkel The Pupil kun je voor dit en meer terecht.