Zoeken
Menu
StudieMatch

Diensten van onze studenten

Zoek je een leuk restaurant in Rotterdam? Organiseer je een teamuitje? Of wil je jezelf of iemand anders verwennen met een beautybehandeling. Onze studenten maken het mogelijk. Bekijk ons aanbod. 

Restaurant en brasserie

Een perfecte cappuccino, een uitgebreide lunch of een diner in stijl: onze studenten weten wat lekker is. Boek een tafel in ons restaurant Onder de Hofbogen. Of kom gezellig lunchen in Brasserie In ‘t Oude Noorden. Onze studenten koken met verse producten en bereiden met liefde culinaire hoogstandjes. 

Reserveer een tafel, want vol is vol. Vanwege het coronavirus gaan onze restaurants pas weer open in september. 

Haarstudio en schoonheidssalon

Toe aan een rustig moment voor jezelf? Of gewoon klaar met je huidige coupe? Onze studenten luisteren naar je wensen en geven je een nieuw kapsel of verzorgen je huid. Welke behandeling je ook kiest: onze studenten laten je weer stralen. Onder begeleiding van een vakdocent gaan ze aan de slag. Maak een afspraak bij een van onze salons. 

Vanwege het coronavirus openen onze salons pas in september. 

Bakkerswinkel

Een vers broodje voor de lunch, smoothie erbij. Onze bakkerij ‘t Winkeltje staat bekend om de heerlijke broodjes, broden en taarten. Geen tijd voor ontbijt? Vanaf 08.00 uur ‘s ochtends staan studenten voor je klaar met koffie en een croissantje. Bezoek ‘t Winkeltje in de centrale hal van onze hoofdlocatie aan het Benthemplein 15 in Rotterdam. 

Evenement of teamuitje

Organiseer je een evenement of teamuitje? Dat kan bij de Rotterdamse Evenementen Fabriek. Dit is het het evenementenbureau van onze opleiding in de evenementenbranche: Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy). Wat je ook organiseert. Van een diploma-uitreiking tot kerstborrel. Een personeelsuitje of een Jaaropening. Er is veel mogelijk. De Rotterdamse Evenementen Fabriek regelt het. 

Vergaderruimte

Organiseer je een receptie, vergadering of netwerkborrel in het centrum van Rotterdam? Bekijk onze vergaderruimten eens. Je huurt een vergaderruimte tot wel 100 personen. Onze studenten regelen de faciliteit en verzorgen de borrel. Er zijn twee zalen mogelijk: 

  • Grote Verstegenzaal voor 60 personen 
  • Kleine Verstegenzaal voor 20 personen