Zoeken
Menu
StudieMatch

Diensten van onze studenten

Zoek je een leuk restaurant in Rotterdam? Organiseer je een teamuitje? Of wil je jezelf of iemand anders verwennen met een beautybehandeling. Onze studenten maken het mogelijk. Bekijk ons aanbod. 

Restaurant en brasserie

Restaurant en brasserie open in nieuwe schooljaar

Momenteel worden onze restaurants gebruikt voor de examens van onze studenten. Wij hopen u in het nieuwe schooljaar te mogen ontvangen. 

Bakkerswinkel

Vanwege het coronavirus blijft de bakkerswinkel gesloten voor bezoekers. Mocht dit wijzigen, dan zullen we u dit zo snel mogelijk laten weten. 

Haarstudio en schoonheidssalon

Toe aan een rustig moment voor jezelf? Of gewoon klaar met je huidige coupe? Onze studenten luisteren naar je wensen en geven je een nieuw kapsel of verzorgen je huid. Welke behandeling je ook kiest: onze studenten laten je weer stralen. Onder begeleiding van een vakdocent gaan ze aan de slag. Maak een afspraak bij een van onze salons. Deze zijn weer open! Wel met aangepaste maatregelen natuurlijk. Let op, telefonisch zijn we nu wel op andere tijden te bereiken. 

Evenement of teamuitje

Organiseer je een evenement of teamuitje? Dat kan bij de Rotterdamse Evenementen Fabriek. Dit is het het evenementenbureau van onze opleiding in de evenementenbranche: Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy). Wat je ook organiseert. Van een diploma-uitreiking tot kerstborrel. Een personeelsuitje of een Jaaropening. Er is veel mogelijk. De Rotterdamse Evenementen Fabriek regelt het. 

Vergaderruimte

Helaas is het nader te bepalen moment niet mogelijk voor bezoekers om bij Zadkine een vergaderruimte te reserveren vanwege het Corona virus. Mocht dit wijzigen, dan zullen we u dit zo snel mogelijk laten weten.