Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Ik werk nu bij Rob Peetoom: superleuk!”

Chloe de Man heeft de opleiding Hairstylist gedaan bij Zadkine en werkt nu bij Rob Peetoom in Rotterdam. Chloe: “Ik kijk terug op een hele leuke tijd bij Zadkine. Deze opleiding heeft een basis gelegd voor waar ik nu sta in het kappersvak."

Chloe heeft de opleiding Hairstylist gedaan
Chloe werkt nu bij Rob Peetoom

Kleuren is mijn passie

"Ik heb me altijd erg welkom gevoeld bij Zadkine, zowel in mijn klas als op de hele school," vertelt Chloe. "Het was net coronatijd tijdens mijn opleiding, maar ze hebben er alles aan gedaan om de opleiding gewoon door te kunnen laten gaan en het ook nog eens zo leuk mogelijk te maken. Alles wat ik heb geleerd in mijn opleiding pas ik nog dagelijks toe in mijn werk, zoals kniptechnieken en technieken van het keuzedeel barbier. Het allerleukst aan mijn werk vind ik kleuren. Dat is echt mijn passie. Het liefst zet ik de hele dag highlights of balayages.

Werken bij Rob Peetoom

Het bevalt me supergoed bij Rob Peetoom. Ik heb hele leuke collega’s en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. In de toekomst wil ik master en colour stylist worden bij Rob Peetoom. Dat is het hoogste niveau dat je bij ons in de salon kunt halen. Ik volg hier nu ook een training voor bij de Rob Peetoom Academy in Amsterdam. Ook zou ik later wel zelf trainingen willen geven in de salon.”

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan