Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Grissell diplomeert dit jaar met een dik verdiende excellentie titel op zak”

Van docent Schoonheidsverzorging en coach Irene Olivieira:

Binnenkort gaat Grissell afstuderen in het kopjaar Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. Doordat zij tijdens de opleiding Schoonheidsspecialist niveau 3 heel positief opviel, heb ik haar uitgenodigd om deel te nemen aan het ‘Excellentie traject’.

Student allround schoonheidsspecialist mbo

Zij heeft meegedaan aan de Make-up awards (hier werd een andere student van ons -Buket Ünal- eerste). De jury is na afloop naar Grissell toegekomen om te vertellen dat zij zeker met make-up moest doorgaan. ‘Er kon helaas maar één iemand winnen, maar ze waren onder de indruk van wat ze heeft neer gezet’.

Vervolgens was zij ook onze deelneemster voor Skills Heroes. We bleven overnachten in Haarlem. Helaas viel Grissell niet in de prijzen, maar het was een leuk avontuur. 

In het overleg met de examencommissie is vervolgens besloten dat deelname aan de twee vakwedstrijden voldoende was om in aanmerking te komen voor het  ‘Excellentie traject’. Alleen zelf vond Grissell dit niet voldoende. Ze wilde ook nog Spaans als extra taal leren. Het had wat voeten in aarde maar het is ook gelukt om dit vak via een andere opleiding aan te bieden.

Zij heeft zojuist haar laatste examen gehad. (de uitslag weten we nog niet). Maar voor drie van de vijf examens heeft zij een 10 gehaald! Ze kijkt er enorm naar uit dit jaar te diplomeren met de excellentie titel op zak. En in mijn ogen heeft ze deze ook dik verdiend!

Oh en ik krijg nu net een berichtje binnen dat Grissell is toegelaten tot de opleiding Huidtherapie aan de Haagse hogeschool! Nog meer reden voor feest dus!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan