Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Echt onwerkelijk dat ik mijn eerste droom/doel mocht waarmaken.”

De opleiding Juridisch-administratieve beroepen neemt jaarlijks deel aan de landelijke mbo-vakwedstrijd Skills Heroes. Studenten uit heel Nederland strijden om de titel Beste juridisch-administratief dienstverlener van Nederland. In 2020 won student Silvana Montijn de bronzen medaille!

Student Silvana Montijn

Silvana: "Ik vond het enorm leuk, maar ook spannend om mee te doen. Je weet niet wat je moet verwachten, maar je krijgt een bak aan ervaring mee en ontmoet heel veel leuke mensen. Ter voorbereiding heb ik onze finalist van vorig jaar gevraagd hoe de opdrachten bij haar gingen en hoe ik mij het best kon voorbereiden op spanning en druk. Ook heb ik met mijn docent gekeken of we uit de opdrachten konden opmaken waar ik inhoudelijk aan moest werken.

Ik was enorm zenuwachtig voor de finale, ik heb drie dagen op de automatische piloot geleefd. Op de finaledag waren mijn docent, de opleidingsmanager en mijn moeder bij mij. Zij hebben mij afgeleid en rustig gehouden. De finale en de uitslag heb ik totaal niet bewust meegekregen. Ik heb hier heel lang naartoe gewerkt, dus het was echt onwerkelijk dat ik mijn eerste droom/doel op mijn ladder mocht waarmaken."

Veel geleerd

"Van mijn deelname aan deze wedstrijd heb ik geleerd dat ik minder onzeker moet zijn. Ik heb veel getwijfeld over mijn vervolgstudie, omdat ik bang was dat ik het niet aan zou kunnen of dat ik het niet goed zou doen. Nu is deze onzekerheid volledig verdwenen, ik heb mezelf bewezen en ik weet dat ik het aankan.

Ik zou het anderen zeker aanraden om mee te doen aan Skills Heroes, je hebt een ervaring die niet veel andere mensen hebben. Daarnaast is het niet alleen heel goed voor jezelf, maar staat het ook enorm goed op je cv. En maak jezelf van tevoren niet gek van de spanning. Uiteindelijk is meedoen belangrijker dan winnen!"

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan