Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Catharina thuis op Voorne en Zadkine geven samen invulling aan een Leven Lang Ontwikkelen

goed onderwijs en leven lang ontwikkelen

Op donderdag 7 maart was de kick off van het opleidingstraject Helpende Plus voor een enthousiaste groep van 13 Helpende Zorg & Welzijn medewerkers van Catharina thuis op Voorne. 

Catharina investeert in de deskundigheid en ontwikkeling van haar medewerkers en geeft inhoud aan een Leven Lang Ontwikkelen. De deelnemers variëren in leeftijd van 21 tot 63 jaar en hebben allemaal de kans gekregen en genomen om zich verder te ontwikkelen. Voor sommigen is het best spannend om weer een opleiding te gaan volgen, maar ze hadden er allemaal veel zin in. De deelnemers zullen goed begeleid worden door de enthousiaste en kundige docenten van Zadkine. Daarnaast zet Catharina een coach in waar de studenten terecht kunnen als daar behoefte aan is. 

Bij de kick off sprak Wiebe Jan Stuursma, bestuurder van Catharina, waarderende woorden uit en benadrukte de meerwaarde van dit traject gezien het om een erkend keuzedeel gaat waarvoor een officieel mbo-certificaat wordt uitgereikt. De Helpende Zorg & Welzijn medewerkers zijn na het succesvol afronden van de opleiding breder inzetbaar in de zorg, daardoor neemt de druk op andere plekken af. Er werd een toast uitgebracht op een succesvol verloop van de opleiding. Voor de zomer zal het traject afgerond worden.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan