Zoeken
Menu
StudieMatch

Aniel Ramawadh nieuw lid College van Bestuur

  • 26 juni 2020, 10:19

Aniel Ramawadh, lid van college van bestuur Zadkine

Aniel Ramawadh (51) versterkt per 1 september 2020 het College van Bestuur van ROC Zadkine. Hij volgt Cees in ’t Veld op die deze functie de afgelopen periode als interim bestuurder vervulde.

Welkom Aniel!

Ramawadh is nu nog directeur bedrijfsvoering bij Parnassia Groep. Hij studeerde Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Master of Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit. Zijn expertise ligt op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, ICT en vastgoed.

“Wij zijn trots op deze benoeming” zegt Leendert Bikker, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zadkine. “Aniel is een rolmodel voor de jeugd van Rotterdam. Geboren in Suriname, opgegroeid in Rotterdam West, en hij heeft zich op indrukwekkende wijze ontwikkeld. Aanvankelijk zelfs voor de klas als docent en nu dan als bestuurder van Zadkine. Hiermee heeft Zadkine een sterk, getalenteerd en divers college van bestuur."

Over Zadkine
Zadkine is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo), educatie en volwassenenonderwijs (vavo). We leiden onze studenten op tot flexibele, pro-actieve en trotse professionals. Wij bieden iedere student de beste kansen om zich te ontwikkelen, afgestemd op eigen ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We trekken hierbij samen op met werkgevers, bedrijven en instellingen in de regio.

Noot voor redactie, niet voor publicatie 
Voor meer informatie neemt u contact op met: Arie Spruit (woordvoerder Zadkine) a.spruit@zadkine.nl