StudieMatch
Zoeken
Menu

Diploma kwijt

Ben jij je diploma kwijt? Heb je bij Zadkine een mbo-diploma behaald en je bent dit kwijt? Dan is het vaak wel mogelijk om een Verklaring afgelegd examen te ontvangen.

Aanvraag verklaring afgelegd examen

Heb jij je MBO diploma behaald vanaf 2007? Dan verwijzen wij je door naar de website van DUO. Via deze site kan je een vervangend document opvragen uit het diplomaregister van DUO. Dit document heeft dezelfde waarde als je originele diploma.

Is jouw mbo-diploma uit de periode 1998 tot en met 2006? Dan is een vervangend document vaak niet op te vragen bij DUO. Vul in dit geval onderstaand formulier in en wij zullen kijken of het mogelijk is om een Verklaring afgelegd examen te verstrekken. Deze verklaring heeft dezelfde waarde als je behaalde diploma.

Resultaatoverzichten of cijferlijsten worden slechts eenmaal verstrekt bij de diploma-uitreiking. Deze kunnen in geen enkele vorm opnieuw worden uitgegeven. Het verstrekken van (kopie)resultatenoverzichten of aanvragen over behaalde cijfers kunnen wij niet in behandeling nemen. Aanvragen voor diploma’s behaald vanaf 2007 worden niet in behandeling genomen.