Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Diploma kwijt

Heb je bij Zadkine een mbo-diploma behaald en ben je dit kwijt? Dan is het vaak wel mogelijk om een Verklaring afgelegd examen te ontvangen.

Verklaring aanvragen
Zadkine diploma kwijt
Oud-student Zadkine die haar diploma kwijt is

Aanvraag verklaring afgelegd examen

Heb jij je MBO diploma behaald vanaf 2007? Dan verwijzen wij je door naar de website van DUO. Via deze site kan je een vervangend document opvragen uit het diplomaregister van DUO. Dit document heeft dezelfde waarde als je originele diploma.

Is jouw mbo-diploma uit de periode 1998 tot en met 2006? Dan is een vervangend document vaak niet op te vragen bij DUO. Vul in dit geval onderstaand formulier in en wij zullen kijken of het mogelijk is om een Verklaring afgelegd examen te verstrekken. Deze verklaring heeft dezelfde waarde als je behaalde diploma.

Resultaatoverzichten of cijferlijsten worden slechts eenmaal verstrekt bij de diploma-uitreiking. Deze kunnen in geen enkele vorm opnieuw worden uitgegeven. Het verstrekken van (kopie)resultatenoverzichten of aanvragen over behaalde cijfers kunnen wij niet in behandeling nemen. Aanvragen voor diploma’s behaald vanaf 2007 worden niet in behandeling genomen.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan