StudieMatch
Zoeken
Menu

Restaurant onder de hofbogen

Zoals je van ons gewend bent, verzorgen onze studenten weer vol enthousiasme de lunch of diner. Hier geniet je in een sfeervolle omgeving van een heerlijk diner of een lunch. Vers, culinair en met een scheutje liefde van onze studenten.

Lunch- en dinergerechten

In ons restaurant geniet je van een heerlijk 3 -of 4-gangen diner of een lunch. Van de schoolse omgeving merk je niets zodra je ons restaurant binnenstapt. Het interieur is stijlvol en modern. De ingrediënten zijn altijd vers, lokaal en seizoensgebonden. Onze studenten doen graag hun best voor onze gasten. Met verse ingrediënten en lokale producten bereiden ze de mooiste gerechten. 

Lunch

Tijdens de lunch van woensdag t/m vrijdag kun je kiezen uit diverse gerechtjes of het lunchmenu. Heb je onze heerlijke steak sandwich met gekarameliseerde uitjes al geproefd of de gebakken sliptong met zelfgemaakte dikke frieten en remoulade saus? Deze gerechtjes staan namelijk iedere dag op de lunchkaart.

Diner

Tijdens het diner van woensdag t/m vrijdag serveren wij een 3- of 4-gangenmenu gebaseerd op ingrediënten van het seizoen. Bij dit seizoen horen smaakvolle wijnen geselecteerd door onze vinoloog/docent wijnkennis. Wat dacht je van een mooi glas Pinot Grigio Terre di Marca, de geur is intens, vol aroma en exotisch fruit en honig met een frisse kruidigheid. Of een mooi glas rood, Viranel ST. Chinian; traditioneel, in de geur kers en laurier met een sappige smaak van cassis en heerlijk vol in de mond.

Nieuw: Borrel & Bites

Op maandag- en dinsdagavond is het concept Borrel & Bites een groot succes. Borrel & Bites bestaan uit verschillende kleine en overheerlijke gerechtjes om samen te delen onder het genot van een cocktail of mocktail. Studenten van 010 Bar Academy mixen en shaken de cocktails en de studenten van de koksopleiding maken de gerechten erbij. Klik hier voor de Borrel & Bites menukaart.

Reserveer een tafel

Locatie & openingstijden

  • Lunch: woensdag t/m vrijdag, inloop tussen 12:00 en 12:30 uur.
  • Borrel & Bites: maandag en dinsdag, inloop tussen 16:30 en 18:30 uur.
  • Diner: woensdag t/m vrijdag, inloop tussen 17:30 en 18:00 uur.

Het restaurant is gesloten op de volgende data:

  • Vrijdag 24 februari t/m vrijdag 3 maart vanwege de voorjaarsvakantie
  • Maandag 3 april t/m vrijdag 7 april vanwege toetsweek
  • Maandag 10 april vanwege Pasen
  • Donderdag 20 april t/m vrijdag 5 mei vanwege de meivakantie
  • Donderdag 18 en vrijdag 19 mei vanwege Hemelvaart
  • Maandag 29 mei vanwege Pinksteren

Maak een reservering

Restaurant Onder de Hofbogen & Brasserie in 't Oude Noorden

Wil je een tafel reserveren? Reserveren doe je eenvoudig zelf bovenaan deze pagina of stuur ons een mailtje.