StudieMatch
Zoeken
Menu

Brasserie in 't Oude Noorden

Je hoeft maar naar de menukaarten te kijken of je krijgt spontaan trek. In Brasserie In ‘t Oude Noorden kun je heerlijk genieten van een lunch, borrel, koffie of stijlvol diner. Laat je verrassen door prachtige gerechten, bereid met lokale producten. 

Lokale producten

Onze gerechten zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, zo lekker. Ze zien er ook nog eens prachtig uit. Een kunstwerk op je bord. Dineren kan in stijl, want je voelt je meteen thuis in onze brasserie.

Vers en lokaal, dat is ons uitgangspunt. Onze koffie komt van Man met Bril en het bier van Brouwerij Noordt. 'Huisgemaakt'  zie je dan ook vaak terugkomen op onze menukaart. 

Locatie & openingstijden

Op dit moment kunt u helaas niet meer reserveren bij onze restaurants. Wij zijn druk met het afronden voor de examens en ons aan het voorbereiden op volgend schooljaar. Houd u de website en onze nieuwsbrief in de gaten voor de openingstijden in het nieuwe schooljaar. 

De Brasserie is op feestdagen en in de zomervakantie (11 juli t/m 26 augustus) gesloten. Houdt u de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de openingstijden in het nieuwe schooljaar.

Maak een reservering

Restaurant Onder de Hofbogen & Brasserie in 't Oude Noorden

Wil je een tafel reserveren? Reserveren doe je eenvoudig zelf bovenaan deze pagina of stuur ons een mailtje.