Zoeken
Menu
StudieMatch

Brasserie in 't Oude Noorden

Vanwege de nieuwe maatregelen, kunnen momenteel onze diners en lunches helaas niet plaatsvinden. U kunt bij ons wel onze inmiddels beroemde dinner@homeboxen bestellen. 

Dinner@Home

Moet u overdag werken, maar wilt u wel onze gerechten proeven, dan kunt u op maandag 17 januari, woensdag 18 januari en donderdag 20 januari een Dinner@Homebox van onze brasserie bestellen. U kunt een bestelling plaatsen via banquets@zadkine.nl. De prijs van de Dinner@Home van week 3 is € 18,50 p.p. inclusief een klein flesje wijn. Het menu bestaat uit:

Reserveer een tafel in de brasserie!

Momenteel zijn wij nog gesloten voor de lunch en diner. Wanneer wij open gaan kunt u via onderstaand formulier uw reservering plaatsen. 

Lokale gerechten

Vers en lokaal, dat is ons uitgangspunt. Onze koffie komt van Man met Bril en het bier van Brouwerij Noordt. 'Huisgemaakt'  zie je dan ook vaak terugkomen op onze menukaart. 

Onze gerechten zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, zo lekker. Ze zien er ook nog eens prachtig uit. Een kunstwerk op je bord. Dineren kan in stijl, want je voelt je meteen thuis in onze brasserie.

Maak een reservering

Restaurant Onder de Hofbogen & Brasserie in 't Oude Noorden

Wil je een tafel reserveren? Reserveren doe je eenvoudig zelf bovenaan deze pagina of stuur ons een mailtje.