Zoeken
Menu
StudieMatch

Brasserie in 't Oude Noorden

Elk jaar bieden wij onze gasten een heerlijk kerstdiner aan in onze restaurants. Deze kerstdiners gaan dit jaar helaas niet door vanwege Covid-19.
Maar we laten kerst niet zo maar voorbij gaan. We hebben daarom iets moois voor u bedacht waardoor u ook met kerst kunt genieten van de culinaire kunsten van onze studenten.

Kerstdinner@Home

Van dinsdag 8 december t/m donderdag 10 december en van maandag 14 december t/m woensdag 16 december kunt u bij Brasserie In 't Oude Noorden een Kerstdinner@Home bestellen.

Het menu bestaat uit vier gangen inclusief aperitief. U kunt het menu eventueel uitbreiden met een extra gang kaas en bijpassend drankje. U krijgt het diner mee met een instructie hoe u de gerechten thuis moet bereiden.

Richtlijnen RIVM

Dit schooljaar houden wij ons aan de RIVM regels. Dit betekent dat u uitsluitend bij ons kunt lunchen en dineren op reservering en met maximaal 6 personen kunt reserveren als u uit 1 huishouden komt. Alleen voor een tafel van 2 personen is het mogelijk te reserveren ook als u niet uit 1 huishouden komt.

Locatie en openingstijden

Momenteel is het restaurant in verband met het coronavirus tot nadere orde gesloten. U kunt wel, wanneer u gereserveerd heeft, langskomen om uw Dinner@Home op te halen in de Brasserie, of voor een Take-away in restaurant Onder de Hofbogen. 

Ophalen KerstDinner@Home:
Van dinsdag 8 december t/m donderdag 10 december en van maandag 14 december t/m woensdag 16 december, afhalen tussen 17:00 en 18:00 uur.

Maak een reservering

Restaurant Onder de Hofbogen & Brasserie in 't Oude Noorden

Wil je een tafel reserveren? Reserveren kan telefonisch of via de mail.