StudieMatch
Zoeken
Menu

010 Event Academy Evenementenbureau

Organiseer jij binnenkort een evenement? Een diploma-uitreiking, personeelsuitje of een talentenjacht? Daar komt veel bij kijken. Je checklist is lang: een goede locatie, lekkere hapjes, uitnodigingen en marketing. Je kunt wel wat hulp gebruiken. 

Onze studenten van de 010 Event Academy helpen bij het organiseren van evenementen. Van idee tot uitvoering.

Rotterdam event academy
evenementenbureau door studenten

Wat doet het Evenementenbureau?

Het 010 Event Academy Evenementenbureau is het Evenementenbureau van onze opleiding Medewerker evenementenorganisatie (010 Event Academy). Onze studenten kunnen de organisatie van jouw evenement of onderdelen daarvan uit handen nemen. Denk aan een diplomering of een teamuitje. Maar je kunt ook denken aan hulp bij een congres of de organisatie van een festival. Zij nemen je werk uit handen. 

010 EVENT ACADEMY

Tijdens deze driejarige mbo-opleiding leiden we studenten op tot allround evenementorganisatoren. We hebben een nauwe banden met de evenementenbranche en betrekken ze ook bij het maken van onderwijs. We werken samen met diverse organisaties. Zo hebben onze studenten een podium mogen programmeren op het Rotterdams Bevrijdingsfestival en organiseren we ook dit jaar weer het United Filmfestival in voor Zadkine studenten in samenwerking met IFFR. Maar ook de samenwerking met het Beauty & Fashion College waarvoor de we de eindshow hebben mogen organiseren behoort tot onze hoogtepunten.

Jurriaan Brans

Contactpersoon 010 Event Academy Evenementenbureau

Wil je meer weten of heb je een leuke opdracht? Neem dan contact op met: