StudieMatch
Zoeken
Menu

Rotterdamse Evenementen Fabriek

Organiseer jij binnenkort een evenement? Een diploma-uitreiking, personeelsuitje of een talentenjacht? Daar komt veel bij kijken. Je checklist is lang: een goede locatie, lekkere hapjes, uitnodigingen en marketing. Je kunt wel wat hulp gebruiken. 

Onze studenten van de Rotterdamse Evenementen Fabriek helpen bij het organiseren van evenementen. Van idee tot uitvoering. Ook hebben we verschillende teamuitjes die je direct kunt boeken.

Wat doet de Rotterdamse Evenementen Fabriek?

De Rotterdamse Evenementen Fabriek is het evenementenbureau van onze opleiding Medewerker evenementenorganisatie (Wentink Event Academy). Onze studenten organiseren evenementen en teamuitjes. Zij nemen je al het werk uit handen. 

Ze verzorgen niet alleen je evenement, maar werken ook samen met studenten van andere opleidingen. Zo regel je in een handomdraai ook de catering en de beveiliging voor jouw evenement. 

Wentink Event Academy

Tijdens deze driejarige mbo-opleiding leiden we studenten op tot allround evenementorganisatoren. Frank Wentink, bedenker van de dinnershow, is als adviseur betrokken bij de inhoud en het lesmateriaal. 
 

Maak een reservering

Contactpersoon Rotterdamse Evenementen Fabriek

Wil je een evenement organiseren of een van de teamuitjes reserveren? Neem contact met ons op. 

Actieve teamuitjes

Culinaire teamuitjes

Teambuilding

Proeverij organiseren

Kom genieten van de heerlijke streekproducten van Rotterdam in de Fenix Food Factory op Katendrecht. Combineer een proeverij met een workshop. Ga van een kaasproeverij naar het zelf brouwen van koffie. Alle combinaties zijn mogelijk. Elke proeverij is voorzien van een verhaal over de maker. De prijs wisselt tussen de 19 en 40 euro per persoon. Alle workshops zijn 27 euro per persoon. 

Kerstuitje in het duitse oberhausen

Geniet van een leuke dag in het Duitse Oberhausen. Met kerst is het volledig opgefleurd en staan er overal leuke en gezellig kerstkraampjes. Loop over de markt op zoek naar kerstspullen of ga naar het winkelcentrum en shop je nieuwe kerstoutfit. Na een lange dag shoppen gaan we gezellig eten in het restaurant Turtle Bay en genieten we van het heerlijke 2-gangen menu.