Zoeken
Menu
StudieMatch

Online open dag Zadkine Startcollege

Op zoek naar een mbo niveau 1 opleiding? En wil je in augustus al starten?

Bezoek dan onze online open dag: donderdag 22 april van 15.00 tot 18.00 uur!

Live!

Hoe het werkt ...

Hieronder zie je ons programma. Iedere beroepsopleiding heeft een live uitzending van ongeveer 20 minuten. Iedere opleiding heeft een eigen tijdstip. Zo kun je alle opleidingen live bijwonen of heel gericht kijken. Omdat het live is, kun je via de chat vragen stellen en je krijgt ook gelijk antwoord.

Programma

  • 15.00 - 18.00 uur / horeca

Live cooking: studenten zijn volle bak aan het werk voor Resto VanHarte onder begeleiding van docenten Kees en Geert. Zij geven je een kijkje in de keuken en laten studenten en ex-studenten aan het woord. Stel vooral je vragen! Als de lockdown wordt versoepeld en de horeca weer open mag, dan kan de horeca jou goed gebruiken!

  • 15.00 - 15.20 uur / Techniek

Docent Adrie geeft een kijkje in het technieklokaal en neemt je mee in een circuitvorm. Hij laat de verschillende uitstroomrichtingen zien met praktijkopdrachten die studenten aan het uitvoeren zijn.

  • 15.30 - 15.50 uur / Moederklas

Docenten Esther en Irene live in gesprek met een student. Zij laten beelden zien die zijn uitgezonden op tv. Daarna sluiten ze af met een Kahoot quiz. Dus houd je mobiel in de buurt!

  • 16.00 - 16.20 uur / dienstverlening

Dit is nou typisch een mbo-1 opleiding waar je veel mogelijkheden hebt: zorg, facilitair, sportomgeving of beauty & fashion. Waar sla jij op aan? 

  • 16.30 - 16.50 uur / logistiek

Bekijk het vooraf opgenomen interview met één van onze studenten. Na dit filmpje voeren studenten live een praktijkopdracht uit onder leiding van Maica.

  • 17.00 17.20 uur / verkoop

Weet je dat je bij ons varianten in verkoop hebt? Denk aan ondernemen, ict, art & design. Waar ligt jouw passie? Stel ook vooral vragen, omdat de uitzending is live.

  • 17.30 - 18.00 uur / structuurklas

Docent Steye presenteert over de structuurklas met een infographic. Hij heeft een gesprek met een student en laat zien wat de klas een structuurklas maakt. Nieuwsgierig over wat dit jou oplevert? Kijken en vooral vragen stellen! ;)

Naar de livestreams

Vanaf donderdag 22 april 14.50 uur staat ons festivalterrein van de online open dag open en doet onderstaande knop het ook.

Klik op onderstaande button en je komt op het festivalterrein. Kijk in het programma bij Zadkine Startcollege en klik op de opleiding die jouw interesse heeft. En ... je doet live mee! Veel plezier en we hopen je snel in het echt te zien!