StudieMatch
Zoeken
Menu

Werken bij Zadkine

Op zoek naar een baan in het onderwijs? Bij Zadkine maak jij het verschil voor studenten in de regio Rotterdam. Wil jij bijdragen aan het geluk van onze studenten, zodat zij hun dromen kunnen waarmaken? Dat vraagt om een andere aanpak. Buiten de gebaande paden. Wij zoeken professionals zoals jij. 

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Bekijk alle vacatures

Over Zadkine

Bij Zadkine werk je in een baan van betekenis. Je geeft les en coacht onze vakmensen van de toekomst. Dit zijn jonge mensen tussen de 16 en 20 jaar met een grote verscheidenheid in cultuur, diversiteit, interesses en ambities. Je hebt het in je om hen te helpen om straks hun plekje in de maatschappij te vinden. Dat is belangrijk werk. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn diep verankerd in onze cultuur. Het bepaalt wat we doen en hoe we dat doen. Passen onze kernwaarden bij jou? 

  • Innovatief
  • Ondernemend 
  • Passie voor onderwijs

Werkgeluk

Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn meer betrokken, gezonder, werken beter samen en zijn veerkrachtiger. Daarom focussen wij ons op werkgeluk, zodat jij, als medewerker, je gezond en goed voelt. 

Bekijk hieronder het compilatiefilmpje van onze Zadkine-en-ik-dag, speciaal voor onze medwerkers. 
 

Kom je bij ons werken?

Bij Zadkine kun je op verschillende plekken aan de slag. Als docent of als ondersteunend personeel op een van onze afdelingen. Wil je docent worden, maar werk jij nu nog in een ander vakgebied? Ook dan kun jij bij ons aan de slag. Bekijk hieronder jouw mogelijkheden. 

Open sollicitatie

Heb je jouw ideale baan niet in onze vacaturebank gevonden? Stuur ons een open sollicitatie. Geef in je gemotiveerde brief zo gericht mogelijk aan welke baan je zoekt en voeg jouw CV toe. Je hoort snel van ons.

Sollicitatieprocedure

Wat leuk dat jij bij ons wilt werken. We heten je graag van harte welkom. Zo werkt onze sollicitatieprocedure. 

Eerste selectie

Jouw toekomstige leidinggevende maakt een selectie van kandidaten en nodigt deze selectie uit. 

Persoonlijk gesprek

Word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, dan voer je deze onder andere met de leidinggevende. Uiteraard krijg je de gelegenheid om jouw vragen te stellen en geven je gesprekspartners je meer informatie over onze organisatie en de functie.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Kom jij na je sollicitatiegesprekken als beste kandidaat uit de bus? Dan ontvang je tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek een salarisaanbod. We informeren je tijdens dit gesprek over onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een van de zaken die we van je nodig hebben is een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze vraag je eenvoudig digitaal bij jouw gemeente aan.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een afwisselende baan met betekenis zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk.
Zadkine als werkgever biedt prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze vind je in de CAO MBO. Of je nu docent bent of in een ondersteunende functie zit, deze voorwaarden zijn voor iedereen gelijk. Aanvullende voorwaarden verschillen per functie. 

Zoek jij een stageplaats?

We leiden stagiaires op tot volwaardige docenten. Hiervoor werken we samen met het Instituut voor Lerarenopleidingen van de Hogeschool Rotterdam. Volg je een lerarenopleiding bij een andere hogeschool, valt jouw hbo-opleiding niet binnen deze samenwerking of volg je een mbo-opleiding? En wil je toch graag stagelopen bij Zadkine? Dan kan. Stuur ons een open sollicitatie. Stagiaires van Hogeschool Rotterdam gaan voor. 

Wil je bij ons stage lopen? 

Stuur een gemotiveerde open sollicitatie en vertel ons welke stage je zoekt en voor welke periode. 

Veelgestelde vragen

Werken bij Zadkine

Hrm-medewerker

Heb je vragen over een vacature? Bel of mail ons. Wil je een open sollicitatie versturen? Vul dan dit formulier in.