Zoeken
Menu
StudieMatch
Zakenmensen in overleg op kantoor.

In het kort

Je werkt bij de Gemeente Rotterdam als handhaver. De ervaring die je al hebt opgedaan in je werk, kun je inzetten voor deze opleiding. Je ontwikkelt je verder en kan jouw leidinggevende capaciteiten zichtbaar maken met een diploma! Je wordt een veelzijdige leidinggevende, waarbij je ontdekt wat jouw persoonlijke manier van leidinggeven is, welke stijlen je ook kunt inzetten en welke stijl van leidinggeven jouw personeel nodig heeft in een bepaalde situatie.

Twee belangrijke zaken:

  • Op het aanmeldformulier staat locatie Campusplein 16 te Hoogvliet vermeld. Dat is de locatie waar de inschrijving verwerkt wordt. Kies voor deze locatie als je de opleiding wilt volgen. In de bevestiging staat de locatie in Hoogvliet ook vermeld, maar de lessen vinden wel degelijk bij de Gemeente Rotterdam en digitaal plaats.
  • Graag kopie van het diploma van de vooropleiding mailen L.Rinkel@zadkine.nl van de studentenadministratie van Zadkine.

Over jouw opleiding

Wat is jouw persoonlijke manier van leidinggeven? Dat ontdek je tijdens deze éénjarige opleiding, die van jou een veelzijdige leidinggevende maakt.

Je staat tussen je medewerkers, zorgt dat ze goed functioneren en prettig & veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent de aanvoerder bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Denk hierbij aan het voeren van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je ontdekt hoe je mensen aanmoedigt om tot betere prestaties te komen. Jouw aansturing is dus onmisbaar voor een goed draaiend bedrijf!

Je volgt lessen als teamontwikkeling en leidinggeven, maar ook Nederlands, Engels en rekenen. Bij je leerbedrijf doe je de juiste praktijkervaring op om je verder te ontwikkelen.

Wat ga ik doen?

Je leert welke manier van leidinggeven bij jou past en in welke situaties je een andere stijl van leidinggeven kunt inzetten. Verder leer je welke taken je tegenkomt in de dagelijkse praktijk en hoe je hier invulling aan geeft.

Locatie

De Veiligheidsacademie is onderdeel van Campus Hoogvliet (2014). Hier is een prachtige sporthal, waar we vaak gebruik van maken. We sporten ook vaak buiten. Buiten kun je praktijkoefeningen doen in de Praktijkstraat, bijvoorbeeld bij onze eigen bushalte. Onze bereikbaarheid is top. We hebben genoeg plaats om de auto te parkeren (gratis) en je fiets kan in de overdekte fietsenstalling. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Zalmplaat ligt vlak naast de campus. 

Aan het werk

Je behaalt je diploma Leidinggevende niveau 4. Misschien werk je al als leidinggevende en wil je dit graag zichtbaar maken met een diploma. Of heb je ambities om binnenkort als leidinggevende aan de slag te gaan.

Kans op een leerbaan

Deze opleiding
Landelijk gemiddelde

Startsalaris

Deze opleiding
€ 15,21
Landelijk gemiddelde
€ 15,21
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

Vervolgopleidingen

Nog meer toekomstplannen? Stroom dan met dit diploma door naar het hbo!

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Kom daarom eens langs om sfeer te proeven of loop een dagje mee als student.

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.