Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Beveiliger 2 Flying Dutchman

Werk & School (BBL)

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

In het kort

The Flying Dutchman zorgt samen met Zadkine Veiligheidsacademie dat jij je verder ontwikkelt. Je leert risico's te signaleren en calamiteiten te voorkomen. Daarnaast ben je behulpzaam en zorg je ervoor dat je tijdig ingrijpt wanneer zaken dreigen te escaleren. Meld je nu aan om je Beveiliger 2 diploma te behalen!

BELANGRIJK:

  1. Op het aanmeldformulier staat locatie Campusplein 16 te Hoogvliet vermeld. In de praktijk worden de lessen alleen fysiek op een nader op te geven locatie van The Flying Dutchman gegeven.
Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

Jouw opleiding

Je bent werkzaam in de beveiligingsbranche en gaat je met deze opleiding verder ontwikkelen. In 52 weken behaal je jouw diploma Beveiliger, niveau 2.

Je volgt lessen op locatie. Vanuit het opleidingsteam zijn zowel een coördinerend docent als een vakdocent bij het opleidingstraject betrokken. Deze docenten spelen een belangrijke rol in de begeleiding gedurende jouw studie.

Tijdens de opleiding werk je bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we Beroepspraktijkvorming (BPV). Tijdens de BPV voer je diverse opdrachten uit. Je wordt daarin begeleid door praktijkopleiders van het leerbedrijf en / of van The Flying Dutchman.

Wat je gaat doen ...

Tijdens de opleiding ben je bezig met drie kerntaken:

  • je signaleert risico’s en neemt preventieve maatregelen;
  • je treedt repressief op;
  • je voert dienstverlenende taken uit.

De examens en het onderwijs richten zich op de kerntaken en werkprocessen en kennis, vaardigheden en (beroeps)houding die je nodig hebt om de werkprocessen te kunnen uitvoeren.

Het programma

We combineren traditionele fysieke lessen met het studeren in een digitale omgeving.

De wet bepaalt hoeveel begeleide lesuren je moet volgen en hoeveel uren je stage loopt. Voor de opleiding Beveiliger - The Flying Dutchman is dat:

200 UUR BEGELEIDE ONDERWIJSTIJD

In deze tijd volg je lessen en neem je deel aan praktijkgerichte projecten, opdrachten, presentaties en simulaties.

650 UUR BEROEPSGERICHTE PRAKTIJK VORMING (BPV)

Tijdens de BPV, de praktijkstage, leer je de praktijk kennen door te werken en opdrachten uit te voeren in een erkend leerbedrijf. Dit is bij je eigen werkgever.

Locatie

Via The Flying Dutchman hoor je op welke locatie jouw lessen worden gegeven. 

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan