Zoeken
Menu
StudieMatch

Hulp nodig? Kies de juiste Business-opleiding

School & stage (BOL)
Zakenvrouw op kantoor.
Twee studenten zitten in de klas.

In het kort

Jij hebt interesse in economie & ondernemen. Maar je weet je nog niet welke opleiding bij jou past. Of de opleiding waarvoor jij je wilde aanmelden heeft geen plaats meer. Meld je aan bij Zadkine Business College. Wij helpen je graag met je studiekeuze.

Een tip: locatie Prins Alexanderlaan 55 is alleen de locatie waar wij je aanmelding verwerken. Het studiekeuzegesprek vindt plaats bij het Studiekeuzecentrum.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via de aanmeldbutton meld jij je aan voor de richting Business. Je wordt door ons gebeld en wij proberen je zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van een studiekeuze. Lukt het niet direct om een goede keuze te maken? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek bij het Studiekeuzecentrum, waarbij jouw ouders/verzorgers ook van harte welkom zijn.

Tijdens dit gesprek gaan we samen bekijken waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn binnen de richting Business. Er zijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Op deze pagina kun je zien welke dat zijn. Nadat jij je keuze voor een opleiding hebt gemaakt, begeleiden wij jou naar die opleiding. Samen zoeken wij de opleiding die bij jou past!

Welke opleidingen zijn er?

Binnen Zadkine Business College zijn veel opleidingen mogelijk. Hieronder zetten we de opleidingen voor je op een rijtje.

Weet jij wel al welke opleiding je wilt gaan doen? Meld je dan direct aan voor die opleiding.

Weet jij nog niet welke opleiding bij jou past? Meld je dan aan via de aanmeldbutton, bovenaan deze pagina. Tijdens het studiekeuzegesprek kunnen we je uitleg geven over al deze opleidingen.

Tip over aanmelden

Als je je gaat aanmelden voor deze opleiding staat er een vinkje bij Prins Alexanderlaan 55. Dat is alleen de locatie waar wij je aanmelding verwerken. Het studiekeuzegesprek vindt plaats bij het Studiekeuzecentrum.

Neem contact op met Studiekeuzecentrum

Medewerker Studiekeuzecentrum

Heb je een vraag over deze opleidingen? Neem contact op met het Studiekeuzecentrum. We staan je graag te woord!